Eszköz született

Így kell egy kézzel feltörni egy tojást - videó

Noha a videón látható háziasszonyok a lehetetlennél is bénábbak a tojásfeltörésben, azért nem rossz, ha tudjuk, van már erre egy nagyon egyszerű és nagyszerű megoldás.

2014.03.15 21:34ma.hu

Ez a tojástörő tényleg nagyszerű eszköz, annak ellenére, hogy a videóban többször felbukkanó háziasszonyok túlságosan is ügyetlenek az átlaghoz képest. De az, hogy nem csak nyers tojást tud törni, hanem főttet is, ráadásul már törés előtt "fel lehet verni" (1:28-tól), kifejezetten jól hangzik! És az, hogy a fehérjét kapásból szét tudja választani a sárgájától - hm, egy elfoglalt háziasszony életét ez tényleg nagyban megkönnyítheti!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.