Sztárvárományosok

Két tinédzser szereplőt keresnek az új Star Wars-filmhez

Szokatlan módon nyílt szereplőválogatást tartanak a napokban az Egyesült Királyság és Írország több nagyvárosában az új Star Wars-film két fontos tinédzserszerepére.

2013.11.06 15:44MTI
Az ismeretlenségből törtek elő ők is

A Star Wars: VII. rész szereplőválogatása szombaton Bristolban kezdődik, de a film castingosai a továbbiakban Londonban, Dublinban és Glasgowban is várják a 16 éven felüli tinédzser lányokat és a 18. évüket betöltött, de legfeljebb a húszas éveik elején járó fiúkat - tudta meg a BBC News.

Egy ekkora horderejű filmszéria esetében merőben szokatlan az ilyen nyílt szereplőválogatás, ugyanakkor a Star Wars korábbi epizódjaiban is kaptak komoly szerepet hagyományos szereplőválogatás útján kevéssé ismert színészek és színésznők. A Luke Skywalkert alakító Mark Hamill is az űreposzban vált közismertté.

A brit hírportál értesülése szerint J.J. Abrams, a film rendezője, aki a forgatókönyvön is dolgozik, nem vesz részt a nyílt meghallgatásokon.

A Star Wars: VII. részt a Pinewood Stúdióban kezdik forgatni 2014 tavaszán. A produkció 2015-ben kerül a mozikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.