Kimerültségre hivatkozott a sztár kedden

Képek - Lemondta Beyoncé a koncertet: megint terhes lehet?

Kedden este ezrek várták Antwerpenben, hogy színpadra lépjen Beyoncé, ám az amerikai sztár az utolsó pillanatban kimerültségre és kiszáradásra hivatkozva visszalépett a koncerttől.

Az amerikai elnök eskütétele - Beyonce énekelte a himnuszt képgaléria

2013.05.15 08:59ma.hu / MTI
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Hiába vártak a belga rajongók Beyoncéra az antwerpeni Sportpaleis arénában, a sztár nem lépett színpadra, az utolsó pillanatban kiszáradásra és kimerültségre hivatkozva lemondta a koncertjét. Az énekesnő 15 ezer rajongó előtt lépett volna fel kedd este, ám orvosai azt tanácsolták neki, hogy inkább pihenjen, és az ő szakvéleményükön múlik az is, hogy a szerda estére meghirdetett fellépést megtarthatja-e.

A rosszullét megerősítheti azokat a pletykákat, amelyek egy nappal korábban, hétfőn kaptak szárnyra, eszerint a 31 éves sztár másodszor is terhes lehet, de az antwerpeni koncertszervezők erre nem tértek ki a bejelentéskor, így egyelőre ennek a valóságtartalma erősen kétséges. Beyoncé tavaly januárban szülte meg első gyermekét, aki a Blue Ivy nevet kapta az énekesnő egyik kedvenc növénye után.

A híresség idén januárban Barack Obama amerikai elnök beiktatási ceremóniáján lépett a nagyközönség elé, egy hónapja pedig Belgrádban megkezdte a Mrs. Carter World Tour elnevezésű világkörüli koncertsorozatát. A turné a tervek szerint augusztus 5-én a New York-i Barclays Centerben ér véget.

Még több hír Beyoncéról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.