Anyák napja, Jóban Rosszban

Képek - Csillagkút sztárjai sem feledkeznek meg az anyukákról

Különböző meglepetésekkel készülnek május első vasárnapjára a Jóban Rosszban színészei. A virág minden évben elmaradhatatlan része az Anyák napjának, de mit adnak még a sztárok?

Csillagkúton is lesz anyák napja képgaléria

2013.05.03 16:05ma.hu

Az óvodai ünnepségek bár csak halvány emlékként élnek a Jóban Rosszban sztárjaiban természetesen felnőtt fejjel sem feledkeznek meg imádott édesanyjukról. „Minden évben írok egy verset édesanyámnak, mellé pedig egy orchideával lepem meg, mivel az a kedvence. Gyakran énekelek is neki valamit, vagy éppen elviszem egy jó koncertre, vagy egy színházi előadásra” – mesélte Szaksz Gabi, aki hozzátette, édesanyja már egész orchidea-gyűjteménnyel büszkélkedhet.

Madár Vera is a vers–virág kombinációra esküszik.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Van egy vers, ami nálunk már hagyománynak számít, és mindig elszavalom ezen a napon édesanyámnak. E mellett pedig a kedvenc virágainak egyikével is meglepem. Gyerekként rengeteget hímeztem neki, mindig kitaláltam valami kreatív ajándékot, amit legtöbbször egy kis showműsorral ötvözve adtam át” – súgta meg Madár Vera.

Sallai Nóri a többiekkel ellentétben nem csak édesanyját köszönti. „Nálam az Anyák napja egyenlő az Apák napjával is, mindkettejüket meglepem ezen a napon, hiszen ugyanúgy nagyon fontosak számomra” – árulta el a sorozat Mónika nővére.

Két fiútestvérem van, így édesanyámat egyedüli nőként mindig is nagy becsben tartottuk, e mellett olyan neveltetést is kaptam, hogy számomra a nők tisztelete fontos helyen szerepel. Iskolásként is már nagy versmondó voltam, anya mindig nagyon büszke volt rám, a virág pedig mai napig elmaradhatatlan része az ünneplésnek. Bár én a hétköznapokban is elég virágvivő alkat vagyok” – mondta a Jóban Rosszban Szlávik nyomozója, aki nagymamáit is felköszönti vasárnap.

Végh Jucinak ez a távolság miatt kicsit nehezebb, de az idei évtől ez az ünnep számára bizonyára új értelmet nyer. „Virággal mindig meglepem édesanyámat, és a nagyikat is, bár a távolság miatt ezt már kicsit nehezebb megoldani. Idén remélem, már Bence is készül nekem valamivel” – mondta izgatottan a Jóban Rosszban Steiner doktornője.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.