Budapesten koncertezik a sztár

Hamarosan élőben is hallhatjuk Eros Ramazottit!

A magyar közönség is hallhatja élőben Eros Ramazzotti legújabb albumának dalait, az olasz popsztár május 8-án szerdán lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

2013.04.27 14:07MTI

Eros Ramazzotti új, NOI címre keresztelt koncertkörútja keretén belül látogat Budapestre. 

A NOI World Tour márciusban indult, a tavaszi rész május végéig tart, majd a nyári szünet után szeptemberben folytatódik a turné, októbertől decemberig Dél-Amerikában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Dél-Afrikában is fellép az olasz énekes - közölte korábban a koncert szervezője, a ShowTime Budapest Kft. Eros Ramazzotti új, NOI című albuma tavaly novemberben jelent meg a Universal Music gondozásában.
 
A 49 esztendős Ramazzotti a nem angolul éneklő sztárok közül az egyik legsikeresebb előadó. Az új album Ramazzotti 12. stúdiólemeze, a popsztár eddig 55 millió lemezt adott el világszerte majdnem 30 éves karrierje alatt. A sztár többször koncertezett Magyarországon, legutóbb 2009-ben lépett fel Budapesten.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.