Új divatmárkát népszerűsít a sorozatsztár

Képek - Szabó Zsófi szexi dívára váltott

Szabó Zsófi újra megmutatta szexis oldalát: a Jóban Rosszban színésznője kedvenc divattervezője kedvéért állt modellnek. A szőke szépség az új kollekcióhoz készült fotókon igazán csábító, gyönyörű nőként látható.

Szabó Zsófi elővette a dögös énjét képgaléria

2013.04.24 10:56ma.hu

Szabó Zsófit a tévénézők a Jóban Rosszban Betty-jeként leginkább kosztümben, visszafogott stílusú ruhákban láthatják estéről estére. Ám a színésznőnek van egy dögösebb oldala is, amit most ismét megmutat, mégpedig kedvenc divattervezőjének a kedvéért. Zsófi Joó Beatrix felkérésére állt kamerák elé, hogy az általa tervezett legújabb kollekcióját népszerűsítse.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

"Egy éve ismerem Beatrixot és mindig is azonosulni tudtam a munkájával, kézzel készíti minden darabját, az utóbbi időben pedig már az ő gyönyörű ruháit viselem a nagyobb rendezvényeken. Örültem a felkérésnek, hiszen modellként is egy új oldalamat tudom megmutatni. Jó érzés azonosulni a szereppel, hogy nagybetűs NŐ lehettem. Vannak helyzetek, amikor nőként kell viselkednem, persze szeretek sportosan, lazán is öltözködni" - árulta el a TV2 sikersorozatának sztárja.

"Az új kollekcióm címe Au Bonheur des Dames, Zola regénye ihletésére. Összegyűjtöttem, melyek azok a dolgok, amelyek a hölgyek örömét szolgálják. Természetesen a ruhák, a virág, az édesség, a cipő-táska, a gyémánt, a tánc, a szépség és persze a férfi is szóba jött. A koncepcióm azt volt, hogy mindezen témákat átvitt értelemben jelenítsem meg a fotókon, például a virág úgy jelenik meg, hogy Baráth László barátunk virágmotívumos tetoválású karjával öleli át a modellt" - árulta el Joó Beatrix divattervező.

"Zsófi képei a szépséget örökítik meg, hiszen minden nő keresi, törekszik a maga szépségére" - tette hozzá a szakember.

Még több hír Szabó Zsófiról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.