Mitől olyan viccesek a fiúk?

Képek - Szoptatásból meríti az ihletet a stand-upos

A komikus élete sem olyan egyszerű, mint sokan hinnék, ahhoz ugyanis, hogy vicces legyen, valahonnan sztorikat is kell merítenie. Badár az utcán gyűjtöget, Pataki hazaival áll a színpadra, Bruti meg...

Megint jönnek, nevettetnek... képgaléria

2013.04.19 13:17ma.hu

Pataki Balázst a szoptatás ihleti meg. Az informatikus-humorista családi életéből merít történeteket, így jutott el odáig, hogy megírta „A három mellű nő” című dalt, amelyet a nézők A Comedy Central bemutatja hamarosan induló nyolcadik évadában végigélvezhetnek.

„Nekem a feleségem szüli a gyerekeket, rajtuk keresztül pedig a poénokat is. Az életünk összecsokizott zoknik és térdig érő játékhalmaz között zajlik, ezekről nem nehéz vicceseket mondani” – árulta el Pataki Balázs, aki ikreinek is átad valamit a művészetéből: gyakran játszik nekik ukulelén. A srácok még elég kicsik ahhoz, hogy erről ne alkothassanak véleményt. A Comedy Central bemutatja egyik legfurább fazonja civilben kevésbé laza munkát végez: informatikusként dolgozik.

Badár Sándor (Fotó: Redlemon - A galériához KATT a képre!)

A humorcsatorna saját gyártású stand-up műsorának másik rendszeres fellépője, Bruti egészen máshonnan merít ötleteket. Pelenkaszagú sztorik gyűjtögetése helyett gátlástalanul hazudik. "Az előadásaim 80 százaléka merő kitaláció, folyamatosan kamuzok. Beszélek a nepáli serpákról, pedig sosem voltam még Európán kívül. Rám teljesen igaz, hogy gyorsabban utol lehet érni, mint a sánta kutyát" - mondta el a nagydarab nevettető, aki szerint az abszurd műfaj kedvelői nagyon vevők ezekre a fiktív történetekre.

Badár Sándor régi nagy kedvencnek számít A Comedy Central bemutatja színpadán. A színész-humorista szerint a pesti flaszter a humor legjobb melegágya, és nem tagadja, szívesen fizet egy kis "primőrért". Badár sok időt tölt az autójában, közben rengeteg élményt gyűjt a zsúfolt utakról, valamint a kéregetőktől is. "Vannak kedvenc kereszteződéseim és hajléktalanjaim, akik mindig elsütnek egy-egy viccet, vagy történetet" - mesélte Badár, aki néha ugyan az utcáról szedi fel a poént, ám tisztességesen fizet érte.

Ha kíváncsi rá, hogy milyen sztorikat gyűjtöttek össze a Comedy Central bemutatja poéngyárosai az utcán, a pelenkázóban, és milyen kamukkal áll elő Bruti, már nem kell sokat várnia. A népszerű stand-up műsor hamarosan a nyolcadik évaddal jelentkezik!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.