Ashton Kutcherral előjátékozik a szexbálvány

Döbbenet: Így nézett ki Mila Kunis!

Kíváncsi rá, hogyan festett Mila Kunis tiniként és Ashton Kutcher hamvas húszévesként, jóval Demi Moore előtt? Az ukrán származású szexbálvány és Kutcher már 1998-ban elpróbálták milyen lenne egy párt alkotniuk.

Azok a 70-es évek... képgaléria

2013.04.12 10:46ma.hu
Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

Mila Kunis karrierje az Azok a ’70-es évek shownak köszönhetően lendült be igazán. A színésznő 14 évesen nagykorúnak füllentette magát a meghallgatáson és el is nyerte a szerepet, így aztán 1998-ban elkezdhetett forgatni Ashton Kutcherral. A forgatókönyvírók úgy intézték, hogy ők ketten gyorsan egymásba habarodjanak.

Csetlés-botlás, némi megcsalással fűszerezett tini viszály és jó adag fekete humor, plusz Ashtonék hajviselete teszik az Azok a ’70-es évek showt igazán szórakoztatóvá. A viszonylag egyszerű gondolkodású karaktert játszó Kunis a nyolc évados műsorban mutatta a kezdeti jeleit annak, hogy egyszer egyike lehet Amerika 100 legdögösebb nőjének.

A két sztár nemrégiben jelentette be az összeköltözését, úgy tűnik, tizenöt év kellett, hogy a forgatókönyvből valóság legyen.

Azok a ’70-es évek show a Comedy Centralon szerdán éjszakánként!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.