Chopperrel szeli át az országot a mirigyes sztár

Sipos Tomi: "Vadnak születtem!"

Motoros berkeken belül is külön kasztot képeznek a chopperesek: nincs, aki nagyobb szenvedéllyel falná a kilométereket, mint ők. Az Irigy Hónaljmirigy Sipos Tomijának nem kell bemutatni az életérzést!

2013.03.08 18:15ma.hu

Két nő – Samantha Mason és Deita Hubbard műsorvezetők -, a chopperépítés legendás alakjainak kommentjei, és több ezer kilométer a világ körül, hogy megtalálják a leggyorsabb, legdögösebb motorokat. Ez a Különleges chopperek című sorozat, amely nemcsak ajánlott, de egyenesen kötelező a DoQ műsorán a motorozás szerelmeseinek!

Az egyenként 60 perces adásokban a brit doku-reality készítői alaposan körbejárják azokat a témákat, amelyek a choppereseket a legjobban izgatják. Kevesen tudják, hogy közéjük tartozik az Irigy Hónaljmirigy Sipos Tomija is.

Fotó: Redlemon/Lévay Máté


Imádok motorozni hosszú évek óta. Amikor csak tehetem két keréken közlekedem. Nem szoktam szerelgetni, építgetni a motoromat, nem is értek hozzá, és lássuk be, ez a gép úgy tökéletes, ahogy van” – mondta Tomi.

Szerencsésen jutottam hozzá a mostani chopperemhez, ami maga a csúcs, nem tudnám jobbra váltani. Korábban egy Hondám volt, az is nagy gépnek számított, de azért mégis a Harley az igazi” – árulta el a zenész.

Tomi szerencsés, mert a párja szeret mögötte ülni a motoron, és a csapatból hárman is osztják ezt a szenvedélyét.

Fotó: Redlemon/Lévay Máté


Uszkó Laci, Molnár Imi és Papp Feri is gyakran két kerékre pattan. Egyszer még egy igazi motoros bandához is hozzácsapódtunk. Úgy éreztem magam, mint a Szelíd Motorosok című filmben, közben szinte a fülemben csengett a dal: Born to be wild” – emlékezett vissza a kisebbik Sipos.

Tomi egyetlen szívfájdalma, hogy a közelgő nyári fellépésekre nem tud majd a chopperjével járni, mert ahhoz túl sok jelmezt kell magával vinnie. Azonban ha valaki mellett elhúz egy nagyon dögös chopper, gondoljon arra, hogy talán a leggyorsabb mirigy az!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.