Londonban mutatta be első kollekcióját az énekesnő

Nocsak: Rihanna már divattervezőként is hódít

Egy egykori postai elosztóközpontban kialakított kifutón mutatta be első, a szakma és a rajongók által nagyon várt kollekcióját Rihanna, aki mostantól a divat világában is helyet követel magának.

Íme, a legjobban öltözött sztárok 2012-ben képgaléria

2013.02.18 12:29MTI
Rihanna ezt viselte a 2012-es Grammy-n (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)

Divattervezőként is bemutatkozott a barbadosi származású énekesnő, Rihanna Londonban. A River Island divatcéggel együttműködve mutatta be az énekesnő nagy érdeklődéssel várt első kollekcióját szombat este a Londoni Divathéten, egy egykori postai elosztó központban.

A hagyományos színpadot több, különböző magasságú emelvény váltotta fel, ahol a modellek hiphop zenére vonultak fel. A kollekció nem okozott meglepetést: emlékeztetett az énekesnő stílusára. A felsőrész gyakran csak egy melltartó, a hosszú ruhákból kivillan egy lábszár, a cipősarkak magasak. Az anyagok lágyak, gyakran átlátszóak, fekete, sárga színűek vagy virágmintásak.

Rihanna fekete kisestélyiben, csillogó nyakékkel és számos karkötővel üdvözölte a közönséget a bemutató után. A rhythm and blues koronázatlan királynője 2011-ben már tett egy kirándulást a divat világába, amikor az Armani divatcég farmerkollekciójának arca lett.

Még több hír Rihannáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.