Új sebész a Jóban rosszban legfrissebb "újonca"

Képek - Szikére cserélte a színházi deszkákat Szolnoki Tibor

Szolnoki Tibor színművész ragad sebészkést a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiban. A Jászai Mari-díjas tehetség örömmel vállalta a felkérést, azonban, hogy a sorozatban kit fektet a műtőasztalra, azt még egyelőre rejtély övezi.

Szolnoki Tiborral bővül a Jóban rosszban csapata képgaléria

2013.02.14 18:29ma.hu

Hosszú évek óta az Operettszínház deszkáit koptatja, a saját vezetése alatt működő Operettvilág együttes pedig méltán híres Európa-szerte. Szolnoki Tibor ezúttal azonban egy egészen új terepen bizonyíthat, hiszen a Jóban Rosszban kamerái előtt válik plasztikai sebésszé. Az orvosi hivatás sem idegen számára, a karakterben pedig igazi kihívásra lelt.

Azon művészek közé tartozom, akik vágynak arra, hogy egy ilyen népszerű sorozatban játszhassanak. Így nagyon örültem neki, mikor éppen egy németországi fellépés idején megkerestek a sorozat készítői. Ez a karakter egy olyan figura, aki a szakmáját művészi szinten űzi, és minden egyes feladat egy újabb kihívás számára, akárcsak egy színész számára egy-egy új szerep, így hamar összhangba kerültem vele” – mesélte Szolnoki Tibor, aki rendszeresen bizonyít külföldi színpadokon is, illetve hazai zenés és prózai darabokban egyaránt.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Igazán összeszokott és kedves csapattal dolgozhattam együtt, ezúton is szeretném nekik megköszönni a sok segítséget, ráadásul az orvosi vonalhoz családi szálon is kötődöm. Az apósom például széles körben elismert főorvos volt, jelenleg pedig a sógornőm képviseli a szakmát a rokonságban, de a baráti körömben is gyakori hivatás” – folytatta a népszerű színművész.

Az, hogy ki és milyen kihívások elé állítja a Csillagvirág Klinika plasztikai sebészét, a sikersorozat legfrissebb epizódjaiból kiderül.

Mindig történik valami… Minden hétköznap 21:00-tól a TV2-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.