Két kerékre vált az úszóbajnoknő

A szerelemért pedálozik Jakabos Zsuzsa

A gyönyörű világklasszis úszónő új sportágban mutatja meg képességeit Valentin napon, ugyanis a szerelemért pedálozik majd Dudás Miklóssal egy nyeregben.

2013.02.05 10:29ma.hu

A szerelemnek múlnia kell? Nem, ha pedálozunk érte! Így vannak ezzel Jakabos Zsuzsanna és Dudás Miklós világklasszis sportolóink is, akik ugyan csupán barátként, de együtt pattannak kerékpárra Valentin nap alkalmából.

A WestEndben nem akármilyen Valentin napi tekerés várja a szerelmeseket: egy szív alakú LED-fal és tandem kerékpárok segítségével mutathatják meg szerelmük erejét a párok február 11-től 14-ig. A tekerés intenzitásától függően egyre pirosabb színűre vált a hatalmas szív, és amíg kitartóan pedáloznak a versenyzők, addig meg is tartja az olthatatlan vágy színét.

Ahogyan a szépségéről és kitartásáról híres úszóbajnokunk is nyeregbe pattan, ugyanezt a vállalkozó kedvű szerelmespárok értékes nyereményekért tehetik meg. A díjakért azonban komolyan meg kell küzdeniük a szerelmeseknek, ezzel is bizonyítva a közös kitartást. A tekerésre az esemény weboldalán regisztrálhatnak a párok.

Fotó: Just Creative


A selejtezők három napon keresztül zajlanak majd, és február 14-én a döntőn kiderül, hogy kik küzdenek leginkább a szerelmükért és persze az izgalmas ajándékokért. Kényeztető wellness hétvégét luxusautó használattal is hazavihetnek majd a szerelemtől és tekeréstől kipirult nyertesek!

A programsorozaton a szerelmes hangulatról is gondoskodnak a bevásárlóközpontban, ugyanis minden délután sztárvendégek teszik még romantikusabbá a pillanatot. Valentin nap alkalmából pedig 70 üzlet 20-50%-os kedvezménnyel várja a szerelmeseket. A kuponokat február 4-től lehet letölteni.

Tekerésre fel! Tartsd életben a szerelmet a WestEndben!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.