A hajfestést okolja a problémáért

January Jones: Csomókban hullik a hajam!

Megdöbbentő vallomással állt rajongói elé a Mad Man sztárja: January Jones azt állítja, hogy haja csomókban hullik, amelynek a túl gyakori hajfestés az oka.

2013.01.30 14:29ma.hu

Vastagon megfizette az árát a Mad Men sztárja annak, hogy a karrierje érdekében rendszeresen festette eredetileg szőke haját barnára és vörösre: 35 éves korára oda jutott, hogy saját bevallása szerint csomókban hullik a haja fésülködés közben. January Jones a Utahban megrendezett Sundance Filmfesztiválon azt mondta, a helyzet már odáig fajult, hogy az is eszébe jutott, teljesen kopaszra borotválja a fejét, akkora csupasz foltok vannak a haja helyén. A színésznő a legújabb filmjének, a Sweetwaternek a népszerűsítése végett jelent meg a fesztiválon.

"Minden színt szeretek, mert attól függően, hogy milyen színű a hajam, más és más embernek érzem magam, de leginkább szőkén érzem jól magam. A fiam (Xander Dane, 16 hónap - a szerk.) csak akkor ismer fel engem fényképen, ha szőke vagyok, olyankor mindig mondja, hogy 'mama'" - idézte a sztár szavait a The Daily Telegraph című brit lap.

Az Amerikában áprilisban bemutatásra kerülő új Mad Men-sorozat Betty Francis-e a legújabb filmjében, a most bemutatásra kerülő Sweetwaterben egy 1800-as évekbeli prostituáltat játszik, aki Új-Mexikóban él és bosszút akar állni azon a férfin, aki megölte a férjét. A szerep kedvéért a természetes szőkeségét némi eperszínnel dobták fel a stylistok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.