Csak az ős-Eddásoknak akart nosztalgiabulit...

Bréking: zártosztály vár az Irigy Hónaljmirigy énekesére!

Új terepen akarta kipróbálni magát az Irigy Hónaljmirigy énekese, egy több éves tervet készült megvalósítani. Aztán mire észbe kapott, már úton is volt a zártosztályra.

2013.01.29 18:29ma.hu

Derült égből villámcsapásként hatott a hír: zártosztályra került az Irigy Hónaljmirigy énekese, Sipos Peti. Az egész egy ártatlan ötlettel kezdődött: a nyolc kan egyike egy nosztalgiabulit szeretett volna szervezni az ős-Edda tagjaival. A "felbujtó" Mirkovits Gábor, alias Zserbó volt, és a farsangi időszakot jelölte meg a nagyszabású koncertre.

Sipi pedig kapva kapott a lehetőségen, máris nekiállt szervezkedni, együtt felkeresték az Edda régi tagjait, Csillag Endre "Csukát", Donászi Tibor "Tibcsit" és Lázár Zsiga billentyűst, hogy ugorjanak be ők is a buliba. Bár eltelt már jó néhány év és azóta már mindhárman máshol zenélnek, mindannyian örömmel mondtak igent a felkérésre, ami nem csoda: a Pataky Attila bandájában eltöltött évek meghatározók voltak az életükben.

A ma is aktív zenészek villámgyorsan belerázódtak a régi számokba, így aztán már tényleg semmi akadálya, hogy Sipi több társával együtt Zártosztályra kerüljön, egészen pontosan február 8-án a Club 202-ben, ráadásul önként és szó szerint dalolva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.