A kis Milan

Megszületett Shakira kisfia

Megszületett Shakira kisfia: az énekesnő kedd este Barcelonában hozta világra első gyermekét.

2013.01.23 09:12MTI

A kolumbiai származású popsztár honlapján közölte az örvendetes hírt. Mint írta, élettársával, Gerard Piqué spanyol focistával Milannak nevezték el a háromkilós babát. "Apjához hasonlóan a kis Milan születésekor szintén az FC Barcelona tagja lett" - viccelődtek a szülők a közleményben. Piqué a spanyol futball-liga élmezőnyébe tartozó FC Barcelona hátvédje. 

A 35 éves énekesnő 2010-ben ismerkedett össze a tíz évvel fiatalabb Piquével, kapcsolatukat 2011 márciusában hozták nyilvánosságra, és szeptemberben jelentették be első gyermekük érkezését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.