Titkolta a fia nevét, de lelepleződött

Kiderült Adele kis titka

Hónapok óta sikerült titokban tartania a kisfia nevét, ám Adele most lelepleződött és akaratán kívül ő maga erősítette meg az egy ideje már terjedő pletykákat.

2013.01.23 16:29ma.hu

Még a másfél héttel ezelőtti Golden Globe gála után is csak titokzatosan mosolygott, de határozottan kitért a kérdések elől, amikor azt firtatták az újságírók, mi a neve az októberben született kisfiának.

Fotó: MTI

Adele a Skyfall című James Bond-film betétdalért kapta meg az arany földgömböt, de a díjnál nagyobb érdeklődést váltott ki, hogy a gyermek nevét még mindig homály fedi a széles nyilvánosság előtt. A 24 éves énekesnő közelebbi ismerősei persze már egy ideje suttogták, hogy a baba az Angelo nevet kapta a keresztségben, de erre semmi bizonyíték nem volt - egészen mostanáig.

A minap viszont Adele elég egyértelműen erősítette meg a pletykákat, bár az kérdés, hogy vajon akaratán kívül, figyelmetlenségből leplezte le a titkot, vagy ez csak afféle finom célzás volt, anélkül, hogy egyenesen színt kellett volna vallania. Amikor betért egy bababoltba, a nyakában viselt láncon jól láthatóan egy Angelo feliratú medál lógott. "Nem vagyunk biztosak abban, vajon mi a jelentősége a kicsi nevének" - mondta korábban egy informátor. Abban azonban mindenki biztos volt, hogy bármennyire is szeretné elleplezni az énekesnő a nevet, előbb vagy utóbb mindenképp kiderült volna.

Adele eddig valahányszor nyilvánosan beszélt a kisfiáról, mindig csak "Kis Mogyoró" néven emlegette - emlékeztetett a The Sun című brit bulvárlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.