Kung Fu Panda című animációs sikerprodukció

Mindenkit lerúgott a kungfuzós panda

Az első helyen végzett és a vártnál másfélszer nagyobb első hétvégi bevételt produkált a Kung Fu Panda című animációs film: a gyártó stúdió legfeljebb 40 millió dollárra számított, ehhez képest 60 millió lett a végeredmény.

2008.06.14 16:52UIP

Az animációs filmek történetében ez a harmadik legjobb teljesítmény a Harmadik Shrek és a Shrek 2 után. A DreamWorks stúdió szerint ez annak a bizonyítéka, hogy szükség van színvonalas családi filmekre.

A Kung Fu Panda Póról, egy bájosan mamlasz mackóról szól, aki mindenáron meg akar tanulni kungfuzni. Végül ez olyannyira jól sikerül neki, hogy meg tudja védeni övéit a gonosz hóleopárdtól, és ő lesz a mondákban megjósolt rettenthetetlen Sárkányharcos.

Közben az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága is szépen muzsikál: a harmadik héten negyedmilliárd dollárnál tart Amerikában. (Kung Fu Panda - hazai bemutató: 2008. július 3.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.