Rajongóival közösen akarják ünnepelni a szülést

Nekivetkőzött Shakira: terhesen fotóztatta magát férjével

Hatalmas pocakját semmivel sem takargatva állt fényképezőgép elé Shakira, oldalán focista férjével, a képet a két legnagyobb közösségi oldalon osztották meg rajongóikkal.

2013.01.17 10:29ma.hu
Fotó: Twitter

A szülés várható időpontját továbbra is teljes titokban tartja, hatalmasra nőtt hasát viszont szívesen megmutatta rajongóinak Shakira, aki férjével, Gerard Piqué focistával közösen állt kamera elé. A fekete-fehér fotót aztán a Twitteren és a Facebookon is megosztották rajongóikkal, és a képaláírásban árulták el, mi volt a céljuk ezzel. "Azt szeretnénk, ha veletek együtt ünnepelhetnénk az első gyermekünk születését" - olvasható.

A kép még karácsony előtt készült és azt is tudni lehet róla, hogy részét képezi a UNICEF gyermekjótékonysági szervezet figyelemfelkeltő akciójának.

Az énekesnő kifejtette, hogy a világon az összes várandós anya szeretné, ha teljesülnének gyermekei reményei és álmai, de az esélyek korántsem egyformák. "Együtt képesek vagyunk változtatni ezen" - hangsúlyozta, miközben egy virtuális vásárlásra hívja a rajongóit, hogy segítsenek a rászoruló csecsemőkön. Többek között arra biztat mindenkit, hogy segítsenek szúnyoghálóhoz, gyermekbénulás elleni oltáshoz és babamérleghez jutni.

Shakira karácsony után egy nappal bejelentette, hogy megszületett a gyermekük, ám utóbb kiderült, hogy csak a spanyol "bolondok napja" alkalmából tréfálta meg a világot.

Még több hír Shakiráról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.