A szülés óta először lép fel az énekesnő

Adele vasárnap visszatér: az Arany Glóbuszon áll színpadra

Adele is fellép a vasárnapi Los Angeles-i Arany Glóbusz-gálán: az új Bond-film főcímdalát énekli majd a díjkiosztón.

Kiosztották a 2012-es Grammy-díjakat képgaléria

2013.01.10 12:29MTI
Adele a Grammy-díjakkal (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)

A ceremónia főproducere szerdán jelentette be, hogy a 24 éves sztár a gyermekáldás utáni első fellépésére vállalkozott, amikor elvállalta a szereplést a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók díjainak átadásán. A Grammy-díjas Adele kisfia októberben született meg.

A 007 - Skyfall című Bond-mozi főcímdala versenyben van a legjobb eredeti dal Arany Glóbusz (Golden Globe)-díjáért. A mezőnyben Taylor Swift Az éhezők viadalában énekelt száma, Jon Bon Jovi Stan Up Guys-ban előadott dala, Keith Urban Act of Valor című filmben hallható betétdala és A nyomorultak Suddenly című száma verseng még a trófeáért.

Adele nemcsak előadója, hanem társszerzője is a Skyfall című számnak. A Bond-filmre bemutatása óta világszerte több mint egymilliárd dollárért váltottak jegyet a nézők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.