Alig várták a magyar megjelenést!

Megőrülnek a sztárok a botránykönyvért!

Több hazai sztár is bevallotta a napokban, hogy rajong egy amerikai botránykönyvért. A Szürke ötven árnyalata trilógia a világon mindenhol hatalmas siker, így nem csoda, ha sztárok is imádják.

2012.12.19 12:29ma.hu

A Szürke ötven árnyalata harmadik részét, a Szabadság ötven árnyalata címmel nemrég mutatták be itthon és pár nap alatt listavezető lett. A trilógia sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy hollywoodi szupersztárok küzdenek a filmadaptáció női főszerepéért.

Kristen Stewart, Mila Kunis és Emma Stone is járt már meghallgatáson. A férfi főszereplő kilétét a filmkészítők egyelőre titkolják.

A könyvet sokan botrányosnak nevezik, szókimondása és a szexjelenetek kendőzetlensége miatt. Amerikában egy férfi válópere során válóoknak ezt a könyvet nevezte meg, mert szerinte a trilógia miatt hidegült el tőle a neje.

Fotó: Sunhill


Külföldön Kim Kardashian és Miley Cyrus írta legutóbb ezt kedvenc könyvének, de több hazai sztár is bevallotta, hogy alig várták a harmadik rész megjelenését: Sarka Kata, Zimány Linda, Polgár Kriszta, Nagy Adri és Felly K is kiposztolta a közösségi oldalra a három kötetet.

Sarka Kata bevallotta, hogy rajong a szexis, buja könyvért és már alig várta, hogy megjelenjen a harmadik rész. Saját állítása szerint is nagyon kíváncsi, hogy alakul a főszereplők sorsa. A hölgyeket nem zavarja, hogy botrányok övezik a könyvet, hiszen volt, aki pont emiatt kezdte el olvasni.

A könyvet nemcsak nők, hanem párok is gyakran olvassák együtt, hiszen így még jobban meg tudják ismerni egymás testi és lelki vágyait. Így van ezzel Müller Attila és barátnője, Rajnai Réka is, akik nagyon sok mindent megtanultak a másikról a trilógia segítségével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.