Keresztes Ildikó mutatta be mentoráltja új könyvét

Képek - Baricz Gergő már nemcsak zenészként sztár

Beszélgetős kötetet adott ki a napokban Baricz Gergő, melyben természetesen rengeteg emléket olvashatunk az X-Faktorban eltöltött hetekről, de a zenész őszintén beszél saját életéről is.

Baricz Gergő már könyvben is! képgaléria

2012.12.17 12:29ma.hu

Keresztes Ildikó mutatta be Baricz Gergő frissen megjelent könyvét, amely a Rés a fejben címet viseli, és amelyben az X-Faktor tavalyi felfedezettje legfőképp a tehetségkutatós élményeiről mesél, de szó esik majd a kezdeti éveiről, iskolás kalandjairól és egyéb tapasztalatairól is. A könyvbemutatón nem más méltatta a könyvet, mint Gergő egykori mentora, Keresztes Ildikó.

Ez nem egy huszonéves fiú trendi bulvárkötete, hanem egy karizmatikus egyéniség és előadó őszinte vallomása” - mondta az énekesnő, aki úgy véli, költőként is nagy jövő áll az ifjú zenész előtt. „Remélem, egyszer nekem is fog írni egy dalt” - árulta el.

Baricz Gergő elmondta, hogy a könyv születésének folyamata hatalmas élmény volt számára, de biztos benne, hogy a dedikálások is különleges hatással lesznek rá.

Fotó: Mayer András (A galériához KATT a képre!)


A könyvből kiderül, hogy hogyan is nézett ki az X-Faktor a színfalak mögül, mindez egy olykor bizonytalan, máskor pedig nagyon is magabiztos fiatalember szemüvegén keresztül. Gergő, akivel a tehetségkutatóban olyan dolgok történtek, amelyekre sosem gondolt volna, őszintén osztotta meg minden érzését Szálinger Balázzsal, a kötet szerzőjével.

Mesélt az erdélyi gyökerekről, az egyetemista életről és az első pesti élményeiről is, a könyv pedig végül a laza, "kocsmai" beszélgetésekből állt össze egységes olvasmánnyá. Balázs remek érzékkel és kérdésekkel vezette Gergőt az emlékezés folyamán, míg végül a néhol szeretetteljes kötözködéssel is megtűzdelt beszélgetésekből kirajzolódik, ki is igazából Baricz Gergő.

Az ifjú zenész a következő napokban számos dedikáláson vesz részt nemcsak a fővásorban, de több vidéki helyszínen is, melyekről a rajongói oldalakon lehet tájékozódni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.