Bármire képes lenne...

Drámai fogyás: Matthew McConaughey csont és bőr az AIDS miatt!

Néhány éve még izomtól dagadó, erőteljes férfiként láthattuk A hullámok ördöge című filmben, most viszont csak árnyéka volt önmagának, ahogy édesanyja támogatta a vasárnapi istentisztelet után.

2012.10.09 12:29ma.hu
McConaughey idén májusban Cannes-ban (Fotó: MTI)

Sosem volt rajta sok felesleg, de most több mint tíz kilótól szabadult meg Matthew McConaughey, akit nem is olyan rég még dagadó izmai miatt csodálhattunk a filmvásznon. Amikor azonban édesanyja oldalán kilépett a templomból a vasárnapi istentisztelet végén, rémisztő látványt nyújtott, szó szerint csak árnyéka önmagának, annyira lefogyott, valósággal csont és bőr lett a vonzó sztár. Az ok nem más, mint a rettegett betegség, az AIDS.

Pontosabban a film, amiben a színész egy AIDS-es figurát alakít, és ezért még arra is hajlandó volt, hogy ilyen drámai fogyáson menjen keresztül. A The Dallas Buyer's Club című moziban Ron Woodroof szerepében egy valódi történetet elevenít meg. A kilóktól elmondása szerint úgy szabadult meg, hogy hónapok óta kizárólag folyadékon él.

Remélhetőleg a forgatás után visszanyeri eredeti formáját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.