Megkínozták és megfojtották az áldozatot

Újabb gyilkosság helyszíne lett Charlize Theron gyermekkori otthona

Borzalmas gyilkosság történt egy dél-afrikai házban, ugyanazon a telken, ahol 1991-ben Charlize Theron édesanyja lelőtte az alkoholista férjét.

2012.10.04 16:34ma.hu

Megkötözve, fején egy nejlonzsákkal holtan találtak rá a dél-afrikai Johannesburg közelében lévő házának fürdőszobájában az autókereskedő Barry Newlandre, és cigaretta okozta égési sérülések borították az arcát. A rendőrség szerint a rémtettet múlt hét péntekén követte el egy öttagú betörőbanda, akik vélhetően érdeklődő vásárlóknak adták ki magukat. A gyilkosság után a csapat magával vitte az áldozat mobiltelefonját, laptopját, két fényképezőgépet, egy iPodot és egy aranyláncot.

Az esetet az teszi igazán hátborzongatóvá, hogy pontosan ugyanazon a telken történt, ahol több mint 20 évvel ezelőtt, 1991-ben Charlize Theron édesanyja, Gerda Maritz önvédelemből végzett a színésznő alkoholista apjával, Charles Theronnal. Azon az éjszakán a férfi egy puskával tért haza és részegen fenyegetőzött, hogy az egész családot megöli. Charlize akkor 15 éves volt és végignézte a szörnyű jelenetet, ahogy anyja lelőtte az apját.

Egy tavalyi interjúban bevallotta, hogy már nem kísérti őt a tragédia emléke, anyjával pedig a borzalmak, amiken keresztülmentek, csak szorosabbá fonták a köteléket.

Még több hír Charlize Theronról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.