Dupláját kereste a színész a vételárnak

24 óra alatt elkelt Kiefer Sutherland háza

24 óra alatt a 24 hősétől - akár erre a jeligére is jelentkezhettek volna az érdeklődők Kiefer Sutherland négy éve vásárolt minipalotájának megvételére. Egyébként a színész sem járt rosszul az üzlettel.

2012.10.02 18:29MTI

Huszonnégy óra alatt elkelt Kiefer Sutherlandnek, a 24 thrillersorozat hősének New York West Village nevű részében álló háza. A színész a helyi híradások szerint jól járt a bolttal, mert 17,5 millió dollárért vált meg otthonától, amelyet négy éve 8,25 millióért vásárolt.

A 450 négyzetméteres, öt hálószobás, szaunával és nyitott konyhás tetőterasszal felszerelt, 1838-ban épült klasszicista stílusú házat a The New York Observer szerint egy rodeós vette meg, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra.

Sutherland neve sokak számára összeforrt a 24 című tévésorozattal, amelyben Jack Bauer alakját öltötte magára. Jelenleg a Touch című tévészériában dolgozik: egy különleges képességű 11 éves fiú özvegy apját alakítja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.