Milyen kapcsolat fűzi a tornához?

Meztelenül: Keresztes Ildikó fellebbenti a fátylat

Keresztes Ildikó első szerelme a torna és persze egy tornász fiú volt. Az X-Faktor mentora a mai napig jó szívvel emlékszik sportkarrierjére és a régóta nem gyakorolt mozdulatok sem okoznak neki gondot.

2012.09.21 16:29ma.hu

Keresztes Ildikó a szertornától kezdve a ritmikus gimnasztikán át a balettig sok mindent kipróbált. Kislány korában a román válogatott kerettagja volt, országos bajnokságot is nyert, később elvégezte a Testnevelési Főiskolán a ritmikus gimnasztika szakedzői szakot is.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

"Nagyon jó érzéssel tekintek vissza a tornász múltamra, amiből rengeteget profitáltam az életem minden területén. Persze gyerekként nem mindig voltam ilyen lelkes ezzel kapcsolatban, sokszor édesanyámnak kellett rám parancsolnia, hogy menjek edzésre. Most már tudom, hogy mennyi mindent köszönhetek ennek az időszaknak, munkabírást, fegyelmet és persze az alakomat" - mesélte az X-Faktor mentora.

"Ha belépek a tornaterembe, megcsap az a jellegzetes illat, ami eszembe juttatja a gyerekkoromat. Az első plátói szerelem is itt ért, odavoltam egy tornász fiúért, aki nagyon jól nézett ki. A mai napig megnézem, milyen alakja van egy férfinak, de már régóta nem ez a legfontosabb" - tette hozzá az énekesnő.

Keresztes Ildikó a SportKlub kamerái előtt elevenítette fel régi szenvedélyét, lazán sétált végig egykori kedvenc szerén, a gerendán, cigánykerekezett és kézen állt. Ha kíváncsi Ildikó sportos titkaira, ne hagyja ki szeptember 24-én 17:45-kor a SportKlub Meztelenül című műsorát.

Szeptember 24. 17:45 SportKlub Meztelenül

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.