Gonosz mostohát alakít Walt Disney klasszikusában

Angelina Jolie százéves álomba küldi Csipkerózsikát

Hódítanak a klasszikus mesék Hollywoodban, most épp Angelina Jolie ölti magára Walt Disney egyik gonosz szereplőjének arcát, mégpedig a Csipkerózsika című történet filmes változatában.

Képekben Angelina Jolie képgaléria

2012.06.20 14:29MTI

Elkezdődött a Walt Disney Stúdió Maleficent című Csipkerózsika-feldolgozásának forgatása Angelina Jolie-val az egyik főszerepben. A filmstúdió kedden jelentette be, hogy a felvételek már egy hete folynak. Egyúttal az első képeket is publikálták, amelyeken Jolie a gonosz tündér maszkjában látható a haját takaró fekete fejdíszben és dekoratív sminkkel.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


A három dimenzióban készülő Maleficent a jól ismert Grimm-mesét dolgozza fel a Csipkerózsikát megátkozó gonosz tündér - magyar nevén Demona - szemszögéből. Azt a történetet látják majd a nézők, amelyből kiderül: mi keményítette meg annyira a tündér szívét, hogy megátkozza az újszülött Aurora hercegnőt.

A látványosnak ígérkező produkció Robert Stromberg rendezői bemutatkozása. A debütáló direktor korábban az Avatar és az Alice Csodaországban című filmek díszlettervezőjeként két Oscar-díjat is begyűjtött. Jolie a film főproducereként is közreműködik a munkában.

A film bemutatóját 2014 márciusára tűzték ki. A Disney stúdió 1959-ben mutatta be klasszikus Csipkerózsika-rajzfilmjét.

Még több hír Angelina Jolie-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.