Fogyatékosokkal főztek a hazai sztárok

Képek - Kábulatmentes buli az X-faktorosokkal és a kiscsillagokkal

DJ Dominque (Várkonyi Attila) művészbarátai segítségével ingyenes, jótékonysági koncertet szervez a Körcsarnokba, június 14-én, 16-20 óráig. A rendezvényt megelőző különleges sajtóebéden a koncerten fellépő sztárok és fogyatékos fiatalok közösen készítették el az ételeket.

Fogyatékosokért fogtak össze a hazai sztárok képgaléria

2012.06.13 14:29ma.hu

DJ Dominique és barátai a június 14-i Tanévzáró Fergeteg Party során alkohol, kábítószer és cigarettamentes környezetben biztosítják a fiatalok számára a szórakozást. A koncerten olimpiai és paraolimpiai bajnokok mellett az Apollo23, Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Krizbai Teca, Gyurcsik Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Homonnay Zsolt, Kefír, DJ Junior, Bárány Attila, Andro, Dan von Schulz és DJ Sterbinszky lépnek majd fel.

A hírességek a gyerekkel és tanáraikkal együtt köszöntik a kábulatmentes nyári szünetet. A jótékonysági rendezvényre egészséges fiatalok mellett fogyatékkal élő és hátrányos helyzetű gyerekek is meghívást kaptak.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)


Több száz gyermeket hívtunk meg a rendezvényre, köztük hátrányos helyzetben lévő fiatalokat is, akik már szeretnének úgy bulizni, mint a felnőttek. Ezt a vágyukat akarjuk kielégíteni egy őrzött, felügyelettel ellátott környezetben, ahova nem férkőzhet be se alkohol, se drog, se cigaretta. A zene és a társaság azonban fergeteges partit biztosít a bulizni vágyók számára. Belépőként csupán egy játékot, könyvet kérünk, amit árvaházak számára ajánlunk fel” – tette hozzá a népszerű lemezlovas a sajtóebéden.

A hazai sztárok és a fogyatékos gyermekek ezen a különleges sajtóebéden örömmel készítettek finomságokat a helyszínre érkező fotósoknak és újságíróknak. A sérült fiatalok különösen élvezték ezt a délutánt, hiszen ilyen közel még nem kerülhettek kedvenc sztárjukhoz. Vastag Csabát és Kocsis Tibit szinte el sem engedték, annyira örültek nekik.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a nagyszabású Kábulatmentes Tanévzáró Fergeteg Party-ra június 14-én 16.00-tól a Budapest Körcsarnokban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.