Jönnek a McCartney-lány jellegzetes táskái

Képek - Stella nem tud elszakadni a láncoktól

Mindig is a sikkes darabok jellemezték Paul McCartney lányának stílusát - Stella McCartney most a láncokat nem hagyhatta ki szinte egyik modelljéről sem.

Stella McCartney sikkes és praktikus táskái képgaléria

2012.05.21 11:40ma.hu

Az egykori Beatles-tag, Paul McCartney gyermeke Hollywood kedvenc divattervezői közé tartozik - Stella McCartney előnyt kovácsolt vele született tehetségéből.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Courtesy of Stella McCartney

Kiváló érzékkel állítja össze kollekcióit, amelyek a sztárok többségének elnyerik a tetszését. Kreációi kényelmesek, ugyanakkor csodásan nőiesek és alakra illeszkedőek. Nem csoda, hogy népszerűek.

Kézitáskáiról ugyancsak elmondható, hogy praktikusak és szépek. Játékos 2012-es tavaszi kollekcióját csak úgy említi, mint "az energia, frissesség és fittség ünnepe".

A választékban életteli színeket és elegáns megoldásokat láthatunk - a modern és sikkes modellekről nem hiányoznak a csillogó láncok, amelyek egy része állítható vállpántként funkcionál.

A retikülök, kézitáskák és aktatáskák kreatívak és sportosak, rájuk nézni is öröm.

Az élénk színvilág mellett a divatos minták - így a kígyóminta - sem hiányozhatnak, de a csíkok és a virágok sem.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.