Jönnek a flitteres, csillámló nyári holmik

Képek - Mindegy, hol van, csak csillogjon!

Egy csillámló ruhadarab mindig feldobja az öltözéket, lehet az egy teljesen egyszerű, világos színű összeállítás is - idén nyáron aratnak a flitteres, csillogó holmik!

Divat - Mindegy, hol van, csak csillogjon! képgaléria

2012.05.11 11:23ma.hu

Ha kell egy kis újdonság, egy merész felső az esti buliba, szavazzunk a csillámlóra!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: promod.eu

2012 nyara kedvez azoknak, akik kedvelik a csillámport, a csillogó ruhabetéteket, mintákat, a flittereket.

A már messziről ragyogó csillámos felsők, a flitterekkel kirakott topok, az ezüstös szálakkal díszített szoknyák ideje jön.

Érdemes beruházni egy-két csinos darabra, hiszen nemcsak a mindennapi öltözékünket dobják fel, de egy esti partira is ideális választások.

Kényelmesek, mégis kissé ünnepélyesek: viselhetők bulira, randira, vagy valamilyen jeles alkalomra, ahol nem szükséges a kiskosztüm.

Lehet a flitter a kis kabáton, a pólón vagy a szoknya szegélyén, mutatóssá varázsolja az összhatást. Akár sportosak és elegánsak is lehetünk egyben a segítségével!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.