Retro-partyn lebbentették fel a fátylat

Képek - Kiderült Aradszky titka: mi fűzte Medveczky Ilonához?

Különleges retro- partyra voltak hivatalosak hazánk sztárjai és a Tisztelet Társaságának 200 nyugdíjas tagja. Ezúttal az idősek adtak műsort a sztárvendégeknek, és az ízletes vacsoráról is ők gondoskodtak.

Így mulattak a legendás sztárok képgaléria

2012.03.29 14:29Sunhill Media

Közösen fogyasztotta el 200 nyugdíjas és öt sztárvendég az Ízvarázsló háromfogásos menüjét, melyet a hírességeknek utólag értékelniük is kellett, de a valódi meglepetést a Tisztelet Társasága tagjai okozták, amikor megfordítva a szokásos rendet ők kedveskedtek különféle produkciókkal - köztük népdalénekléssel, de még kánkánnal is - a jelen lévő sztároknak.

Medveczky Ilona érkezett meg elsőként a rendezvényre, majd pár perccel később az idősek tapsviharral köszöntötték a helyszínre érkező Aradszky Lászlót. Ilona és Laci bevallották, hogy több mint 30 éves barátságot őriznek. Annak idején Aradszky szerelmes is volt a táncosnőbe, de érzései sosem találtak viszonzásra.

Aradszky László és Fodor Zsóka (Fotó: Sunhill Média - A galériához KATT a képre!)


Fodor Zsókát ugyancsak különös viszony fűzi az énekeshez. Aradszky 10 évvel ezelőtt pár rész erejéig szerepelt a Barátok köztben. Zsóka elmesélte, hogy minden forgatási nap végén Laci hazavitte őt és a színésznő lakásában megittak egy kávét a nap levezetéseként. Azóta rendszeresek ezek a közös kávézások.

Az ebéd előtt az Ízvarázsló egyik háziasszonya, Szabó Melinda egy kis tornára buzdította a nyugdíjasokat és a sztárokat. Fodor Zsóka és Karda Bea húszéveseket meghazudtoló energiával végezték a fitneszvilágbajnok gyakorlatait. Ezután a hírességek és az idősek elfogyasztották a háromfogásos menüt, amit összességében a 200 nyugdíjas készített: 4,9 pontra értékelték az ételeket a maximális 5 pontból.

A kóstolás végén szinte megrohamozták a Tisztelet Társaságának tagjai a hírességeket, és mint egy tini popkoncerten, autogramkérés és közös fényképezkedés vette kezdetét és órákon át nem is csillapodott a lelkesedésük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.