Hogyan süssük másképp?

Gombás, vega, nem uncsi rántotta

Azt hinnénk, hogy tojásrántottát csak egy-két szokványos módon érdemes elkészíteni - pedig vannak itt még ízletes variációk...

2012.03.22 06:29ma.hu

Vegetáriánusok előnyben - rántottát azok is ehetnek, akik nem szeretnének tojást fogyasztani. Tofuval természetesen.Így készül a gombás vegetáriánus rántotta:

Fotó: nosalty.hu

Hozzávalók 4 személyre:

- 1/2 kg tofu
- 20 dkg gomba
- 2 evőkanál olaj
- szójaszósz
- fűszer

A gombát aprítsuk fel, dinszteljük meg az olajban, közben locsoljuk meg szójaszósszal, vegetával és más fűszerekkel ízlés szerint.

Majd a tofut kis kockákra vágva hozzáadjuk, és fedő alatt kis lángon 15 percig átpároljuk. Közben néha megkavargatjuk. Máris kész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.