Fricskát mutat a két zenész a valóságshow-knak

Azt hitték, viccel a Bon-Bon, pedig nem!

Kamerát és fényképezőgépet ragadott Szolnoki Péter és Török Tomi, ám rajongóiknak nem kell gyászolniuk a Bon-Bon zenekart, nem adják fel az éneklést. Csak tehetségeket keresnek új klipjükhöz.

2012.03.14 10:29ma.hu

Az ország legjobb karakterét keresi Török Tamás és Szolnoki Péter, aki a zenekar következő videóklipjében szerepelve bebizonyíthatja, hogy nemcsak a valóságshow-kban bukkanhatnak fel a "legelvetemültebb médiajelenségek". A rendhagyó klippel kapcsolatban a Bon-Bon tagjai meglehetősen titokzatosak voltak, de azt biztosan lehet tudni, hogy fiatal egyetemisták közt keresik a legjobb arcokat.

Szolnoki Péter (Fotó: Van Creative)

"Először mindenki azt hitte, viccelünk, amikor azt mondtam, hogy fiatal egyetemisták között castingolunk" - árulta el Tomi, a zenekar egyik frontembere. "Petivel fogadtunk, hogy nem csak a ValóVilágnak sikerül kifognia ezeket az igazi gyöngyszemeket, hanem nekünk is, úgyhogy mindenkit arra buzdítottunk, jelentkezzen nálunk, hogy bekerülhessen a legújabb klipünkbe" - bátorítja az ifjakat.

Nemcsak a film, de az alapjául szolgáló új szám is igazi fricska, mely kicsit sem ferde tükröt próbál mutatni a kereskedelmi televíziók valóság show-inak - vallották be a fiúk, de hogy mekkora felháborodás lesz belőle, az még a jövő zenéje lesz - szó szerint!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.