Kamilla és Katalin is elkísérte a királynőt

Irány a nép: szupermarketben teázott II. Erzsébet

London egyik legpatinásabb áruházába, a Fortnum & Mason nevű üzletbe látogatott teázásra II. Erzsébet brit királynő menyével, Kamillával és unokája, Vilmos nejével, Katalin hercegnővel.

2012.03.02 09:29MTI

Az uralkodócsalád legfontosabb nőtagjainak látogatása ritka alkalmát jelentette annak, hogy II. Erzsébet, Kamilla és Katalin a családi eseményeken kívül közös programon vesz részt. A királynő, Kamilla és Katalin végigjárta a patinás áruház mindenekelőtt teáiról, borairól és ínyencségeiről híres élelmiszercsarnokát.

A neves látogatókat igazi finomságokkal, többek közt pezsgős szarvasgombával kínálták. A látogatók kutyakekszek között is válogathattak: Erzsébet királynő ismert a welsh corgi kutyafajta iránti rajongásáról, Vilmos herceg és Katalin pedig egy fekete cocker spániel - név szerint Lupo - gazdája.

A Fortnum & Mason frissen felújított éttermét a királynő 60 évvel ezelőtti trónra lépése előtt tisztelegve a The Diamond Jubilee Tea Station névre keresztelték át. Az uralkodó, Kamilla és Katalin együtt teázott az áruház dolgozóival.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.