A kebelkirálynő nem veszítette el...

Forró képek: Halle Berry bomba mellekkel tért vissza!

Sokak örömére első gyermeke világra hozása után végre visszatért Halle Berry - Nem is akárhogyan! A szülés előtt figyelemreméltó kebleivel ejtette ámulatba közönségét, ám úgy tűnik, bombasztikus alakja mit sem változott...

Micsoda dekoltázs - Halle Berry újra a régi! képgaléria

2008.04.28 15:30ma.hu

Hetekig nem tűnt fel a nyilvánosság előtt Halle Berry, hiszen nemrég életet adott várva-várt első gyermekének.

A Nahla Ariela Aubry névre hallgató csöppség március végén látta meg a napvilágot, azóta a színésznő érhetően minden percét vele töltötte.

Berry most újra tiszteletét tette egy rendezvényen, feltehetően volt már kire hagynia kisgyermekét - talán éppen a férje, Gabriel pesztrálta a kislányt, amíg a sztár újra felvonult a vörös szőnyegen.

A gyönyörű színésznő mindenki ámulatára bomba formában mutatkozott, vadító, mélyen dekoltált párducmintás ruhájában kápráztatta el a jelenlevőket. Mindenki megbizonyosodhatott afelől, hogy Hallén nemcsak hogy nem maradt súlyfelesleg, de bőven van mit megbámulni a kebelkirálynőként emlegetetett díván...!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.