Április végén kezdődhet a 24 forgatása

A sorozat után a filmben is sztár lehet Kiefer Sutherland

Két szerepben is visszatérhet a képernyőre és a filmvászonra Kiefer Sutherland: a másfél éve véget ért 24 című sorozat után a filmes változatban is övé a főszerep, de egy új tévés drámasorozat is készülőben van.

2012.01.09 15:29ma.hu

Április vége felé kezdik forgatni a tíz éven keresztül sorozatként sikert aratott 24 című thriller filmes változatát, amelyben a főszerepet az eddigi sztár, Kiefer Sutherland játszhatja. A színész azonban addig sem unatkozik, hisz hamarosan képernyőre tűzi a FOX csatorna a már korábban beharangozott új sorozatot is, amely a Touch - Érintés címet viseli, ebben ugyancsak Sutherlandnek jutott a főszerep.

A márciustól induló új sorozat önálló epizódokból épül fel, és a sztár szerint homlokegyenest ellentétes karaktert kell megformálnia, mint a 24-ben. Míg ugyanis ott el kellett fojtania érzelmeit, addig az Érintésben kifejezetten sok hangsúly kerül az érzelmekre. A színész egy apát játszik majd, aki néma és autista fiát neveli. A kisfiú csak számokkal kommunikál, ugyanakkor különös képessége van: előre meg tud jósolni bizonyos dolgokat.

A dráma története Sutherland bevallása szerint nagyon megérintette őt, ezért kifejezetten élvezte az eddigi forgatásokat. Azt azonban tagadta, hogy ezzel az alakításával a 24-től menekülne.

A sorozat másik főszereplőjét, az autista kisfiút David Mazouz formálja meg, a sorozatkedvelők az utóbbi két évben már egy-egy epizódszerep erejéig több alkalommal is találkozhattak vele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.