Használjunk téli terméseket és zöldeket

Képek - Karácsonyi készülődés: még ezt is lehet fokozni!

Legyen feledhetetlen az ünnepség, fokozzuk a látványt egy kis plusz dekorációval - az évszak kínálkozó termései is segítségünkre lehetnek.

Karácsonyi készülődés: még ezt is lehet fokozni! képgaléria

2011.12.12 15:55ma.hu

Hogy ne legyen minden évben hasonló a dekoráció, hívjuk segítségül a természetet. Az évszak több olyan zöldet és bogyós növényt is kínál, amelyek kiválóan mutatnak díszítőelemként.

Mindent megváltoztat néhány, a természetből vehető ötlet. Kössünk például szalaggal díszített magyalt az ebédlőasztal székeinek támlájára. A terítékek mellé kerüljenek piros-ezüst színű apró gyertyatartók a mécsesekhez.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: allyou.com

Ha van otthon, vegyük elő az alkalomra, vagy szerezzünk be speciális tányérokat és tálaló edényeket. A piros és fehér, karácsonyi hangulatot idéző étkészlet önmagában is nagyon mutatós, hát még ha néhány gyertya is megvilágítja az asztalt.

A polcok aljára, a kis asztalkákra mindenhová tehetünk fenyőágakból vagy egyéb zöldekkel készült dekorációt. Az első benyomás sokat jelent, ha a vendégek a lakásba lépnek - ha van kedvünk, ünnepi lábtörlőt is beszerezhetünk a hatás kedvéért.

A hópehely-formájú díszeket az ablakba vagy a falra is felakaszthatjuk dekorációként.

A lépcsők szélét szalagokra fűzött csillagdíszekkel, gömbökkel díszíthetjük, a szalagokra pedig képeslapokat is tűzhetünk.

Ha igazán ünnepi hangulatúvá szeretnénk tenni a nappalit, akár az ülőgarnitúrát is bevonhatjuk karácsonyi hangulatú ágytakarókkal, párnákkal.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.