A díszek visszahozzák a régi karácsonyokat

Képek - Vissza az időben: hagyományos díszeket a fenyőfára

Karácsony előtt néhány héttel az üzletek is tele vannak már az ünnepi díszbe öltöztetéshez alkalmas eszközökkel - akik a hagyományos díszeket kedvelik, szintén kaphatnak néhány újszerű ötletet.

Otthon - A legszebb hagyományos díszek a karácsonyfára! képgaléria

2011.11.28 15:55ma.hu

A karácsonyfa díszítés nagy esemény a családban, különösen, ha kis gyermekek is vannak. Ilyenkor összegyűlnek kicsik és nagyok, előkerülnek a díszeket tartalmazó dobozok, mindenki kap valamilyen feladatot.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: schoener-wohnen.de

Hogy milyen színek kerülnek a fenyőfára, azt előzőleg eldöntik, ennek alapján vásárolnak díszeket.

De szép számmal vannak, akik évek óta megszokott díszeiket használják, és inkább kedvelik a hagyományos fákat, mintsem a modern megjelenésűeket.

Új darabokat a díszítéshez persze azok is beszerezhetnek, akik a konzervatívan feldíszített fát szeretik.

A harangocskák, gömbök, csillagok, angyalkák minden fajtája megtalálható ma már a boltokban, sőt sajátkezűleg is készíthetünk a fenyőre díszeket.

A "retró díszek" természetesen a meghitt régi karácsonyok hangulatát idézik, sokan nem tudnak elszakadni tőle, ezért ragaszkodnak ahhoz, hogy a fa is évről-évre hasonlóan fessen.

Lássuk, melyek a legkedveltebb hagyományos díszek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.