Te mit néznél egész nap a faladon?

Képek - 10 meghökkentően színes ötlet a kisebb terekre!

Ugye nem kevés fejtörést okozott nekünk, amikor megpillantottuk, mekkora szobát is kell a lehető legjobban berendeznünk? No és milyen színű legyen? Íme néhány ötlet.

Otthon - 10 meghökkentően színes ötlet a kisebb terekre! képgaléria

2011.11.18 12:25ma.hu

A kis terek berendezésével általában a lakásokban szokott probléma lenni - hiszen igyekeznénk minden helyet a lehető legokosabban kihasználni.

Ám nem mindegy, hogyan tesszük: legyen az a hely praktikus és egyben szép is. Ehhez nemcsak a bútorok megfelelő elosztásával járulhatunk hozzá, hanem a színekkel is, amelyek a legkisebb "lyukakat" is vidámra hangolhatják.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: schoener-wohnen.de

A sárga és a narancs árnyalatok mindig feldobják az embert, de van, aki kifejezetten a pirosért van oda: nemcsak az élénk, a bordó és a barnába hajló változatok is jól mutatnak a falon.

Lehet a fal egyszínű helyett csíkos is, ami még elragadóbbá teheti a helyiséget. Ha a falat szívesen hagynánk fehérre, legyen rajta valamilyen érdekes minta - hogy ebbe milyen színek kerülnek, az a bútorok árnyalatától is függ.

A fehér a díszítés színeként is jó szolgálatot tehet - csodásan néz ki a halványkék falon egy fehér fa.

Meglepően izgalmas hatást érhetünk el a halványlila fallal és a pirosra festett radiátorral - amelynek a háttere is piros. Nézegessük meg az érdekes ötleteket!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.