Egy kesztyű, sál vagy borotvapamacs jól jöhet

Képek - Tíz ajándéktipp pasiknak, amivel nem égünk be

Bizony, a nők olykor sokkal nagyobb gondban lehetnek, ha a pasijuknak, az édesapjuknak vagy egy férfi ismerősnek szeretnének valami apróságot, ajándékot venni. Íme néhány tipp!

Képek: Tíz ajándéktipp pasiknak, amivel nem égünk be képgaléria

2011.10.28 15:55ma.hu

Nos, nem könnyű egy nőnek eldönteni, mi az, amivel nem nyúlhat mellé, ha egy férfinak szeretne ajándékkal kedveskedni.

Különösen, ha nincs valaki, akitől tanácsot kérhet, nem ismeri a pasi ízlését, vagy nem tudja eldönteni, minek is örülne. Íme néhány ötlet, amelyekkel biztosan nem választunk rosszul.

Az ötletekért KATT a képre! - Fotó: askmen.com

Vegyünk például egy bőrövet, amelynek akár mindkét oldala használható. Egy ilyen darab nemcsak tartós, nagyon praktikus is. Válasszunk olyan színt, ami minden holmihoz jól megy, a fekete vagy a sötétbarna ideális választás.

Ha közelebbi viszonyban állunk a pasival, vásároljunk zipzáras, sötét színű dzsekit. Ezek a darabok általában jól kihasználhatóak, sportosak, és ha máshová nem is, a hétköznapi teendőkhöz hordhatóak lesznek.

A nőknek általában van hozzá érzékük: válasszanak ki egy kellemes illatú férfi parfümöt. Nagyon rosszul nem választhatnak.

Jó ötlet olyasmit venni, amiből mindig lehet hiány: például egy minőségibb borotvapamacsot.

Jól jön egy férfiasabb külsejű esernyő is! Sokan nem hordanak maguknál, pedig szükségük lenne rá. Ha a pasi hord táskát magával a mindennapokban, egy benne egyszerűen elhelyezhető, kicsire összehajtható esernyő ideális ajándék.

Az ötletekért KATT a képre! - Fotó: askmen.com

Szép ajándék lehet egy férfias mintázatú, meleg sál - a sötét kabátokhoz például nagyon jól mutatnak a fehér, fekete, szürke színekből összeállított sálak.

Egy pár bőrkesztyűnek ugyancsak örülnek a férfiak. Különösen, hogy szép számmal akadnak, akik télen semmit sem hordanak a kezükön és inkább fáznak.

A viharkabát is jó megoldás lehet - ezekre is nagy szükség van a mindennapokban, no persze fontos tudni, mekkora méret és milyen szín, anyag áll jól a pasinak.

Egy ízléses kinézetű, sötét színű bőr kézitáska (amely esetleg vállra is akasztható) ugyancsak ötletes ajándék.

Végül pedig használjuk ki a tényt, hogy a férfiak kevésbé szeretnek vásárolgatni, mint a nők - legalábbis a többségük. Lepjük meg őket egy stílusos pulóverrel, ha már éppen a kedvenc boltunkban járunk...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.