Játékterem a sárga szatyorban

Videó: férfias játékszerek az Ikeában

Mostantól nem csak környezet-, vásárló- és gyerekbarát a svéd óriás - néhány országban már be is vezették a férfisarkokat, ahol a kényelmes padok helyett teljesen felszerelt játékbarlangot találnak az erősebbik nem képviselői.

2011.09.27 21:49ma.hu

Szeptember elején nyílt az ausztráliai Sydneyben található Ikea első olyan férfimegőrzője, amely lehetőséget nyújt a barátok és férjek számára, hogy elszórakoztassák magukat és egymást az idő alatt, míg a kedves vagy hitves elkölti a fáradtságosan megkeresett pénzt a közös otthon szebbé tételére.

Lehet olvasgatni, csocsózni, míg az asszony vásárol...

A néhány napos próbaidőszak alatt azt mérték fel, milyen hatással van a szórakoztató sarok a vásárlási kedvre, amennyiben nincs a háttérben folyamatosan a modernkor újfajta tünete, a férfinyafogás.

Az áruházba érkezett családok ugyanis leadhatják gyerekeiket, és immáron felnőtt férfitagjaikat is, hogy nyugodtan és alaposan áttanulmányozhassák az árukészletet. Míg 3-tól 7 éves korig az ifjoncok varázsfán mászhatnak, és labdák közé vethetik magukat, addig felmenőik férfias játékokkal, azaz X-boxokkal, egyéb videojátékokkal, illetve digitális és analóg táblajátékokkal, többek között csocsóval, szórakozhatnak, ingyen hotdog kíséretében.

Most már játékterem is van a kék-sárga áruházban:

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.