Néma kisfiú apját alakítja a sztár

Kiefer Sutherland újabb tévésorozatot vállalt

A FOX készítésében kerül képernyőre jövő évtől a Touch (Érintés) című sorozat, amelyben a 24 című sorozattal már nagy sikert elért Kiefer Sutherland ezúttal egy néma kisfiú apját alakítja.

2011.09.23 18:19MTI

Újabb tévésorozat főszerepét vállalta el Kiefer Sutherland, a 24 sztárja. A jövőre kezdődő Touch (Érintés) című Fox-szériában egy néma kisfiú apját alakítja. A gyerek különleges képességgel rendelkezik: meg tudja jósolni a bekövetkező eseményeket.

A sorozat Tim Kring, a Hősök alkotója új produkciója. Sutherland mellett Danny Glover is feltűnik a szereplők között, a kisfiú, Jake szerepében pedig David Mazouz debütál a képernyőn.

Sutherland nem ült ölbe tett kézzel a 24 tavalyi fináléja óta: idén közreműködésével készült a tízrészes The Confession című websorozat. A színész közleményében úgy fogalmazott: a Touch történetének eredetisége fogta meg annyira, hogy igent mondott a felkérésre.

A Fox tizenhárom epizódot rendelt a Touch-ból, amelynek premierje 2012 tavaszán lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.