Elege van a sztárnak a londoni dugókból

Konzervekkel repked Brad Pitt

Annyira unta már Brad Pitt a dugókat, hogy úgy döntött, ezentúl helikopterrel ingázik London és Izland közt. A jármű bérleti díját a legújabb filmjének költségvetésébe is beiktatta.

2011.09.09 12:29ma.hu
Fotó: Box Office India

Egy bérelt helikopter költségeivel nőttek meg a War Z címmel forgatott zombitörténet kiadásai, amelynek főszerepét Brad Pitt játssza - ám a speciális jármű egyáltalán nem valamiféle látványelem vagy a forgatás szempontjából lényeges kellék, hanem a színész különleges igényei miatt kellett beépíteni a költségvetésbe.

A hollywoodi sztárnak ugyanis elege lett az állandó londoni dugókból, meg abból, hogy emiatt sose tud időben odaérni sehova, ezért az egyik élelmiszerlánctól kibérelte az áruszállító helikopterét, hogy azzal repüljön át az izlandi forgatási helyszínre a londoni ideiglenes otthonából.

A forgatáson persze emiatt a színész állandó tréfálkozásoknak van kitéve, leginkább azért, mert korábban ő és felesége, Angelina Jolie inkább a Virgin cégcsoport gépeit bérelte a különleges utazásokhoz. A népes család most Richmondban, Dél-Nyugat-Londonban él.

Még több hír Brad Pittről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.