Unod a megszokott tárgyakat?

Fotók: Mixszel dobd fel a nappaliszobádat!

Ha meguntad a nappaliszobádat, mixeld a legmutatósabb holmikat - és máris új erőre kap a család legkedveltebb helyisége!

Így dobd fel a nappaliszobádat! képgaléria

2011.08.22 17:00ma.hu

Unod a nappaliszobádat? Nem kell feltétlenül azonnal átrendezni, vagy másik szőnyeget venni. Néhány mutatós, vicces kiegészítő beszerzésével újra beleszerethetünk.

Kombinálhatjuk is a csillogó, modern darabokat és a játékos tárgyakat, s közben nem kell figyelmen kívül hagynunk a családi ízlést sem. Jöhet minden, amitől otthonosabban érezzük magunkat!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: redbookmag.com

Szerezzünk be szerencsét hozó tárgyakat, így például egy, orrmányával felfelé mutató elefántot olyan anyagból, amilyen nekünk tetszik.

Cseréljük le a dohányzóasztalt egy érdekesebb darabra, vagy vegyünk egy új hangulatlámpát. Egy csíkos kis szőnyeg, egy új fotel is feldobhatja a kedvenc sarkunkat!

Az olyan dolgokat, amelyeket nem szeretünk szem előtt tartani, dugjuk el mutatós dobozkákba. Egy-egy mutatós fa asztalka is remek kiegészítő lehet, ráadásul mindig barátságos hangulatot árasztanak.

A rendezkedés remek elfoglaltság lehet egy lusta nyári napra, estére már egy új szobában kortyolhatjuk el a kedvenc italunkat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.