Elnézést kért a francia sztár a vizelésért

Prosztataproblémák miatt brunyálta össze a repülőt Depardieu

Elnézést kért Gerard Depardieu azt követően a nyilvánosság előtt, hogy összevizelt egy repülőt. Az egyesek szerint ittas színész azért nem tudott várni a vécézéssel, mert prosztataproblémái vannak.

2011.08.22 09:29ma.hu

Óriási felháborodást váltott ki az elmúlt héten Gerard Depardieu botrányos tette, amikor egy Párizsból Dublinba készülődő járaton nem tudta kivárni a felszállást és a repülési magasság elérését, ezért összevizelte a repülő szőnyegét. A már eleve késésben lévő járatnak emiatt félbe kellett szakítania a megkezdett felszállást, majd miután visszatért a reptérre, a takarítást követően további két óra csúszás után tudott csak elindulni a gép, fedélzetén a 127 utassal.

Az egyik szemtanú beszámolója szerint a franciák egyik legnagyobb színésze láthatóan ittas volt, és toporogva könyörgött a légiutas-kísérőknek: "Pisilnem kell, pisilnem kell!" A mosdó azonban biztonsági okokból le volt zárva, míg a gép el nem érte volna a repülési magasságot, ezért a személyzet közölte, még negyed óráig várnia kell.

Gerard Depardieu (Fotó: Lyricsblog)

"Nem tudok várni" - közölte ekkor a színész, és a repülő közepén, az utasok szeme láttára végezte el a dolgát. Néhány nappal a botrányos esemény után a színész közleményben kért bocsánatot a viselkedéséért, amelybe jó adag magyarázkodás is beletartozott, állítása szerint egyáltalán nem volt részeg, és nem is közvetlenül a gép szőnyegére akart üríteni, hanem egy műanyag palackba, csak "mellément".

A sztárral együtt utazó Edouard Baer színész, aki az Asterix és Obelix legújabb folytatására ment a 62 éves filmsztárral, azt is elmesélte, hogy kollégája ezek után megpróbált feltakarítani maga után, de nem sikerült. "Rettentő megalázó és kínos volt az eset számára" - tette hozzá a jóbarát.

A Zöldkártya és számos híres film sztárja azt mondta, nem tagadhatja tovább: prosztatagondjai vannak, emiatt volt képtelen visszatartani a vizeletét. Arra azonban sem ő, sem a vele utazó színésztársa nem reagált, hogy akkor miért láthatták az utasok enyhén pityókásnak a több mint száz filmben szerepelt César-díjas sztárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.