Amerikai turistának öltözött a stílusos zenész

Nahát, hogy néz ki Elton John?

A tehetséges zenész mindig különc volt: különös, meghökkentő ruhákban lépett fel és többnyire utcára is így ment. Elton John mostanában egy kicsit visszavett...

2011.08.20 08:30ma.hu

Elton John immár közel egy éve családapa. A zenész zseni és párja, David Furnish megjelenése mindig kíváncsiságot kelt, hát még, amióta egy kisbabával is kiegészültek.

Az énekes, David és a kis Zachary Saint Tropez-n töltötték vakációjukat barátaikkal, ahol a 65 éves sztár is igazán elengedte magát.

A homoszexuális pár a parton sétált gyermekével, mit sem törődve a strandolók meglepett tekintetével.

David Furnish azonban jobban fel volt öltözve, mint a zenészóriás.

Elton John-ra mindig a feltűnő, extrém ruhák voltak jellemzőek, most azonban úgy festett, mint egy amerikai turista: megelégedett egy kék-fehér nadrággal, inggel és egy sportcipővel.

Egy biztos, alaposan mellőzte a tőle megszokott stílust. Úgy tűnik, vele együtt az is szabadságra ment.

Tudjon meg többet Elton Johnról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.