Russell Armstrong felakasztotta magát

Öngyilkos lett a született feleség férje

Egy kötélen lógva találtak Russell Armstrong holttestére saját otthonában, egy hónappal azután, hogy felesége válópert nyújtott be és bántalmazással vádolta meg a férfit.

2011.08.16 18:29ma.hu

Öngyilkos lett az "Egy Beverly Hills-i született feleség" című sorozat sztárjának férje, nem sokkal azután, hogy Taylor Armstrong hat évi házasság után válópert nyújtott be férje túlzott brutalitása miatt.

Taylor és Russell Armstrong (Fotó: RealityTea)

A 39 éves színésznő 2005-ben ment hozzá Russell Armstronghoz, házasságukból egy kislány, Kennedy született. Taylor, aki nemcsak színésznőként ismert Amerikában, hanem karitatív tevékenységéről is, egy önkéntes segélyvonalat hozott létre a családon belüli erőszak áldozatai számára, mivel kisgyermekként megtapasztalta, mit is jelent ez a valóságban.

Egy hónapja aztán a saját férjével is szembe kellett szállnia, a válókeresetet azért adta be, mert állítása szerint férje bántalmazta őt.

Russell a Mulholland Drive-on lévő lakásának hálószobájában akasztotta fel magát, legalábbis minden jel öngyilkosságra utal, ám búcsúlevelet nem hagyott, így azt sem lehet tudni, hogy tettének van-e köze a válóperhez. Holttestére az egyik lakótársa talált rá.

A hatóságok már tájékoztatták az özvegyet, de arról nincsenek információk, hogy hogyan fogadta a hírt. Az öngyilkos férj 47 éves volt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.