Francia szöveggel is tarol a Szerelem, mért múlsz

Wolf Kati úton a világhír felé: már a tengerentúlról kapott ajánlatot

A magyar és a magyar-angol vegyes verzió után minden esély megvan arra, hogy Wolf Kati euróvíziós versenydala franciául is meghódítsa a világot: egy kanadai szövegíró szeretné az ottaniakkal is megszerettetni.

Az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének legjobb pillanatai képgaléria

2011.08.04 09:29ma.hu

Először csak az X-Faktor nézőit hódította meg, aztán az Eurovíziós Dalversenyre készülve az egész országot, végül következett Európa, ahol Wolf Kati bebizonyította, magyar dal is lehet európai színvonalú, még akkor is, ha végül a pontok és a helyezések másképp alakultak.

Az eredményt akkor sokan vitatták, de ahhoz kétség nem férhet, hogy a Szerelem, mért múlsz című dal - vagy ahogy a világ ismeri, What about my Dreams - valóban eléri a legnagyobb sikerű nemzetközi számok színvonalát. Nem véletlen, hogy egy kanadai fiatalember is felfigyelt a dalra és Katira, és a magyar lemezkiadón keresztül megkereste az énekesnőt egy kihagyhatatlan ajánlattal: szeretné Kanadában is befuttatni a számot, mégpedig francia nyelven!

Kati az Eurovízión (Fotó: Eurovision - A galériához KATT a képre!)


A szöveget már meg is írta, Kati pedig annyira fellelkesült, hogy elhatározta: ha a megállapodást sikerül aláírni, még franciatanárhoz is elkezd járni, hogy legalább a szavakat tökéletesen tudja kiejteni. "Énekeltem már angolul, spanyolul, beszélek egy kicsit németül" - mesélte Kati az Új Ásznak, de bevallotta, hogy a francia teljesen más kategória minden szempontból.

Azt még nem tudja, hogy az amúgy is zsúfolt programjába hogyan fogja beiktatni a nyelvórákat, de a kétgyermekes anyuka és feleség kikötötte: hetente több olyan napot is fenntart magának, amelyeket csak a gyerekeinek és a családjának szentel. "Ezeken a napokon nem vállalok be semmit: nem megyek fotózásra, sem interjúkra, sem fellépésre." - magyarázta az énekesnő, akivel nyáron még kevesebbet találkozhatunk a szünidő miatt, de remélhetőleg ősztől újra teljes gőzzel veti bele magát az alkotói munkákba!

Még több hír Wolf Katiról

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.