William Levy csavarta el JLo fejét?

Megvan a "bűnös"? Jennifer Lopezt a jóképű színésszel említik együtt

Hoppá: még fel sem ocsúdtunk a döbbenettől, miszerint JLo és férje, Marc Anthony válni készül, jön az újabb meglepetés: Lopez új kedveseként William Levy-t emlegetik!

2011.07.21 06:31ma.hu

Nem is olyan rég még mindenki azt hihette, a csodaszép latin díva házassága tökéletes - két ikergyermekükkel pedig teljessé vált Marc Anthony és Jennifer Lopez élete.

Nos, a kicsik a jelek szerint már nem fogják úgy ünnepelni a negyedik születésnapjukat, hogy édesanyjuk és édesapjuk egy párt alkot...

JLo és Marc a napokban jelentette be, hogy úgy határoztak: elválnak. Fájdalmas döntés ez, de arra utaltak, nem mutatkozott más megoldás. Azt csak találgatni lehetett, mi a megdöbbentő tény oka.

Szóba került, hogy talán pénzügyi gondok is állhatnak a háttérben, hiszen Marc jelentős adósságot halmozott fel.

Most azonban jön az újabb meglepetés: a külföldi bulvárlapok már Jennifer új kedveseként emlegetik azt a jóképű színészt, William Levy-t, aki a közelmúltban szerepelt is egy közös videóban az énekesnővel.

Közös fotóik meglehetősen erotikusak voltak, de ki gondolta volna, hogy ez hamarosan a valóság lesz...?

A szappanoperasztárt ráadásul - akiért hölgyek ezrei rajonganak - a RadarOnline értesülései szerint egy kiskorú megrontásával vádolták meg, aki állítólag a rajongója volt.

Az eset a hírek szerint a Glendale-i Hilton hotelban történt, egy évvel ezelőtt. Nos, nem biztos, hogy irigyelnünk kéne JLót....

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.