Ünnepi koncertet is ad a Love Band

A West Balkánban izzít az aranyos Péterfy Bori

A Péterfy Bori & Love Band első, cím nélküli albuma platinalemez, 2-es számmal ellátott második albuma pedig aranylemez lett - A zenekar december 27-én a West Balkánban lép fel.

2010.12.24 09:50ma.hu - Fotó: zene.hu

A Péterfy Bori & Love Band első, cím nélküli albuma platinalemez, a 2-es számmal ellátott második album pedig aranylemez lett!

Péterfy Bori szólóénekesi karrierje a kiváló szövegíró-zeneszerző csapatnak és a Love Band muzsikusainak, valamint Bori izgalmas személyiségének és különleges előadásmódjának köszönhető.

A zenekar az ünnepek alatt december 27-én a West Balkánban lép fel, ahol rajtuk kívül szerepel majd még Hó Márton és a Jégkorszak, valamint a Balkán Big Brother aka SuperStereo is.

További információkat a zenekar honlapján és Facebook oldalán találhatnak az érdeklődők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.