Közös festmény is készül

Harmadjára is Kép a falon kiállítás

A KÉP A FALON kiállítás-sorozat 2010 júliusban indult útjára egy közös kiállítással, amelyen a www.kepafalon.hu festőművészeti honlap alkotói közül 10 művész mutatta be munkáit.

2010.11.24 10:00ma.hu

A honlap mind a művészek számában, - amely már elérte az ezres nagyságrendet - mind a feltöltött műalkotások tekintetében folyamatosan gyarapszik, így fél év alatt a harmadik kiállítás valósul meg, hiszen a szervezőknek van honnan meríteni.

Természetesen továbbra is az a cél, hogy a legtehetségesebb alkotók kapják meg a lehetőséget. A kiállítás-sorozatra egyféle művészeti szimbiózis, amely elismerés a művész számára, hiszen a KÉP A FALON többezres közösségét képviselheti a nyilvánosság felé és megtisztelő a honlapnak is, hiszen annak rangját és értékét növeli, hogy a művészek a közösség tagjaként lépnek a közönség elé.

A harmadik KÉP A FALON kiállításon bemutatkozó művészek: B. Molnár Annamária, Fejes Sándor, Fülöp Miklós, Harsányi Zsuzsanna, Huszár Boglárka, Keresztes Ágnes, Makkai József, Orbán László, Palásti Renáta, Zétényi János.

A kiállító alkotók festésre invitálják a látogatókat, - akik között minden bizonnyal szép számban lesznek festőművészek - így a megnyitó estéjén, a helyszínen egy közös festmény is el fog készülni.

A kiállítás, amelynek ezúttal is a Kertész29 Galéria ad otthont, december 11-én nyílik – a megnyitó 18 órától lesz – és december végéig tekinthető meg a VII. kerületi galériában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.